Söndag.

12.02.2017 kl. 22:45

Fin söndag idag. Började med att bläddra igenom hela tidningen och läsa precis allt som intresserade mig medan jag drack kaffe och stördes bara av hunden som ville upp i famnen och den gav sig så fort jag gav mig och allt var frid och fröjd.

Den framgångsrika starten fyllde mig med en känsla av euforisk hybris som varade tills jag kom ihåg att det var söndag och snart måndag och oplanerade lektioner och olästa uppsatser och annat roligt började spöka både i det medvetna och det undermedvetna.

Motade söndagvåndan med en promenad. Var ute i två timmar och knäppte bland annat bilden ovan för har börjat ha kameran med mig bara för att. Fågelvägen bor vi nära centrum. Utsikten är fin.

Väl hemma blev det middag. Fryspizza. Enkelt och relativt gott. Knappast jättehälsosamt. Efter maten låg vi i sängen, kämpade mot sömnen och lyssnade på Stephen Fry som läste Harry Potter och jag tänkte att just den stunden var guld.

Just nu finns det inte särskilt mycket kvar av den här söndagen som jag strax ska avsluta genom att jobba lite. På agendan finns att planera den nya veckans lektioner, läsa några uppsatser och ögna igenom provet i textkompetens.

Inte en tråkig stund här. Hur har ni haft det?

Ps. Sov dessutom till elva idag. Bara för att, tja, försäkra mig om att inte få sömn inatt. Det ni.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

14.06, 14:50Läsårets tyngsta dag. av Jessika
31.05, 11:04Läsårets sista. av Emma
20.05, 08:57Vet ni vad? av Amanda