Hårt och långsamt.

Publicerad 23.05.2017 kl. 22:27

Eftersom jag vet att ni alla säkert undrar vad det hänt med mig så tänkte jag passa på att berätta att jag inte har bloggat för att jag varit upptagen med - trumvirvlar, pukor och trumpeter - nå ingenting alls. Jag är lika slapp och oförmögen som alltid och just nu syns det bäst på bloggen. Har åstadkommit noll på den här fronten, vilket i viss mån verkar vara melodin också på en hel massa andra fronter.

Jag kommer byta jobb från och med hösten och faktum är att just nu går all min energi åt till att uppnå en ens rimligt acceptabel nivå av prestation och professionalitet på mina olika arbetsplatser. Det är inte alltid lätt, för det jag i praktiken gör är slutspurtar, pustar ut och blickar vidare, allt på en och samma gång. Lite obekvämt, men jättekiva. Tro mig.

Det går alltså lite hårt och långsamt för mig just nu, om nu någon undrade.

Hur är det med er?

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Jo tack! (Åh, vad naice att få skriva lite courier new!) Jag har, som motsats till dig, tagit i med fulla muggar i bloggandet. Det är intressant hur allt går i vågor. Jag försöker att inte tänka så mycket på det. Det resulterar till en otrolig okontrollerat 'jag' som är väldigt impuls- styrd. Jag vill påstå att det är väldigt skönt. Så länge som inspirationen flödar såklart. När den väl dör ut, så gör det väldans ont att inte känna den våg av kreativitet och självsäkerhet jag haft. Men för att citera dig, "En tid då allt ännu var bra eller bättre än nu. För fuck it. Jag är aldrig nöjd.."
Grön23.05.17 kl. 23:18
Härligt! Och ja, håller med. Livet består ju av perioder av flyt och oflyt. Sedan märker jag på mig själv att utdragna perioder av flyt lätt resulterar i en viss prestationsångest speciellt i början av perioder med oflyt.
24.05.17 00:47
Tror detta är Shakespeares "Att vara eller inte vara" ! haha ha h .. hm :)
Grön24.05.17 kl. 10:46

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer