Mot nya utmaningar.

Publicerad 12.06.2017 kl. 06:26

Ända sedan jag skrev mitt senaste inlägg för typ tre veckor sedan har jag tänkt på att jag i det låter som om jag helt saknar intresse för mitt arbete. Och visst, lite så var det då för tre veckor sedan. Allt som behövde hinnas under läsåret var hunnet och jag själv var allt mer medveten om att jag inte kommer återvända till någondera av mina två skolor på hösten. Så ja, jag var omotiverad, men det är bara en del av sanningen.

Jag var också mån om att inte ta ut mig totalt innan slutet. Det var en medveten strategi, för jag har slutat på arbetsplatser tidigare och jag har facit på hand. Jag vet att jag hatar när saker tar slut. Avsked och brott med det bekanta och trygga förlamar mig och sätter igång känslostormar till och me de gånger det trygga inte är något att hänga i julgranen. Den här våren lämnade jag samtidigt de två bästa arbetsplatser jag någonsin haft. Jag visste att det inte skulle bli lätt.

Jag var riktigt trött den sista veckan på jobbet. Förra veckan tidvis ännu tröttare. Jag har i perioder nätt och jämnt orkat gå ut med hunden. Har mest tröstätit och försökt hantera de olika avsluten och min stadigt växande kroppshydda. Samtidigt har jag börjat återhämta mig. Märkt att jag blivit mindre utmattad för var dag som gått.

Nu, då den första sommaravbrottsveckan är avklarad ser jag redan otåligt framemot hösten och det nya jobbet. Hur sjukt det än låter. Jag vill börja jobba. Helst genast. För jag har fått lektorat, ska jobba på gymnasium och det är så coolt så jag blir lite stum.

Bloggen tänker jag förresten också blåsa liv i.

Det ni.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer