Det substanslösa inlägget.

Publicerad 04.07.2017 kl. 21:37

Bilderna ovan är från den del av söndagens cykeltur då det fortfarande var spännande och fyllt av upptäckarglädje att vara halvt vilse i Esbo. Högst upp Villa Elfvik och sedan en övergiven och igenbommad byggnad som jag antar visar upp spår av en huvudstadsregion som knappt längre finns.

Den sista bilden är tagen då jag söndagscyklat i ungefär tjugofem kilometer och dessutom hunnit med kaffepaus hos mamma och pappa. Efter den sista bilden blev det trettio kilometer till. Njöt av tjugo av dem, var trött i fem och led sedan hela vägen hem.

På måndagen led jag av något som på väldigt många sätt påminde om att vara bakis*. Var jättetrött, hungrig och irriterad.

Så väldigt mycket mer har det inte hänt de senaste dagarna. Vi har hälsat på hos vänner, målat (om) väggar, sett vårt gamla kök rivas och tagit det lugnt.

Dessutom har jag läst. Har haft lugn och ro och äntligen hunnit. Njuter som bäst av Sirpa Kähkönens Graniittimies, en fascinerande skönlitterär skildring om finnar som flyttade till St Petersburg efter den ryska revolutionen och det finska inbördeskriget.

Har också reagerat på att läsandet går ovanligt långsamt, men det är stoff för ett annat inlägg.

Hur här det med er? Har ni någonsin blivit bakis efter av att  motionera?

 

*Som jag minns att det var. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer