Dramaturgiskt snusk.

Publicerad 18.08.2017 kl. 00:49

 

Låt mig förgylla er morgon med en berättelse från igår:

Klockan är 22.35 på torsdag. Jag sitter uppe och googlar frenetiskt. Genomgången av den dramaturgiska kurvan tidigare på dagen har varit en flopp och jag har bestämt mig för att hitta en version av modellen som mina studerande har mera nytta av. Efter ett tag hittar jag den på bilden ovan, klickar mig till hemsidan och stöter på ett ord som i det sammanhang det används i mina öron klingar lite säreget. Funderar en stund på att bra berättelser i och för sig kan vara upphetsande, men kanske inte på det sätt som ordet jag hittat verkar signalera. Drar moget slutsatsen att skribenten antagligen är ett pucko, fnissar ännu mer moget åt ordet utlösning och minns plötsligt att jag själv varit med om detta. Omvärderar snabbt min åsikt om skribenten. Det är uppenbart att allt är bildens fel och att den som ett dåligt inflytande på folk.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer