Lektionsplaneringslimbot (eller oförmågan att dra tummen ur).

Publicerad 31.08.2017 kl. 21:38

Ville bara meddela att klockan är 21.38 och att jag redan druckit en hel kopp kaffe och läst ett jätteintressant blogginlägg (läs det*), men att inspirationen att planera klart mina lektioner ännu inte har infunnit sig. Jag vet vad jag vill göra, men får inte tummen ur. Den sitter fast precis som jag själv. Är typ vilse på webben och hittar inte ut.

(HJÄLP?)

Tycker förövrigt att ni påriktigt ska läsa inlägget jag länkar till ovan. Det är en abiturient som berättar om hur det är att vara gymnasist år 2017. Här finns mycket som vi som tagit får examen tidigare har anledning att begrunda. När ni läst klart kan ni läsa detta inlägg där en lärare ger sin syn på samma fenomen. Ni kommer tycka de är de bästa inlägg ni läst idag. Jag lovar och svär!

*Gör det nu!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer