Ensam hemma.

08.09.2017 kl. 23:30

Jag är ensam hemma i natt eftersom M är på arbetsresa. Det har inte hänt på länge. Räknade häromdagen att jag inte varit en natt hemma utan henne på åtminstone tre år. Lägenheten känns tom, jag har ingen att prata med, vet inte riktigt hur jag ska vara eller vad jag ska göra och helt ärligt känns det ganska ovant och ensamt. Lyckligtvis kommer hon redan imorgon. Har något att se framemot. Kan väl överdosera på dataspel, vaka för länge och somna till Netflix eller någon halvbra bok så länge.

Hur är det med er ikväll?

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Du ska ju såklart titta på föredragsmarathon på svenska yle!
Jasmine - Mitt Gröna Samhälle09.09.17 kl. 02:00
Det borde jag ha gjort! Lyssnade faktiskt lite, men somnade nog medan jag kollade på Netflix. Skulle eventuellt ha blivit mindre trött av föredragen.
09.09.17 11:41

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar