Små vardagskatastrofer.

12.09.2017 kl. 21:29

Då jag vaknade imorse var kaffet slut. Denna lilla katastrof var den första länken i en av små vardagliga katsstrofer kantad kedja av händelser som har sett mig  förflytta mig mellan städer, äta på bensinstationer och sushirestauranger, stå i hundparker, hänga på veterinärmottagningar och lida av abstinensrelaterad huvudvärk. 

I skrivande stund står jag i köket och lyssnar till ett av de ljuvaste ljuden i världen; kaffebryggarens stillsamma puttrande. Frejas tass är lappad, M är hemma*, det finns kaffe och uppsatser och livet ler för också det här blev en bra dag.

Hur har din dag varit?

 

*Det var naturligtvis M som höll sig lugn hos veterinären. Jag svimmar ju nästan så fort hunden ska få en spruta och blir helt till mig vid större ingrepp. Tänkte ni behövde veta det.

 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Va e de som har hänt me pisken??
D13.09.17 kl. 13:57
En av hennes klor gick av när hon sprang i hundparken. Den måste opereras bort. Hon blev sövd och allt. :(
13.09.17 15:56
Hyhhy!
D14.09.17 kl. 20:30
Nåjoo!
18.09.17 23:26

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar