Om att (hinna) läsa skönlitteratur.

12.10.2017 kl. 18:11

Jag har svårt att hinna läsa. Om jag inte räknar skönlitteratur som arbetstid är det nästintill omöjligt att budjetera in den i det tajta schemat. Ändå är fiktionen en viktig del av mitt jobb, svår att rättfärdiga för att ta del av den är att njuta. Samtidigt borde jag som moddalärare ständigt jaga nya texter. Det hela blir lite paradoxalt.

Idag har jag ändå hunnit läsa Adrian Pereras White Monkey på arbetstid, vilket inte känns helt och hållet fel. Inte minst som den gav uppslag till åtminstone ett undervisningspass och ett flertal idéer. Och så var den bra också. Bland det bättre jag läst i år faktiskt. Rekommenderas varmt.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar