Lagom lördag.

04.11.2017 kl. 23:45

Lördag hela dagen idag. Har mest hundat omkring. Varit på äventyr och så. Hela mitt flöde på sociala medier verkar handla om om hundar just nu. Är minst sagt lite orolig för att verka konstig.

Hursomhelst. Tyra vaknade för andra gången strax efter att jag läst tidningen. Talade med M och konstaterade att det skulle vara bra att ta ut hundarna någonstans där det inte finns så mycket trafik. Jag, valpen och Freja behöver träna att gå i koppel.

Vi funderade en stund och medan M stannade hemma och fixade sådant som förutsatte hundfritt,  åkte jag och hundarna iväg till nationalparken i Sibbo storskog. 

Där fanns skog.

Och skog.

Och ännu mera skog.

Och en sjö som heter Fiskträsk vars skönhet i solnedgången gjorde ett stort intryck på Freja.

Problemet med solnedgångar är att det snabbt kan bli riktigt mörkt, speciellt om en befinner sig mitt i en skog. Det gjorde vi och ärligt talat hade jag inte stenkoll på hur vi skulle ta oss därifrån. Fick chansa lite. Rutten bjöd på varierad terräng och en bra chans för Tyra att bekanta sig med olika underlag. Sådant är sjukt viktigt har jag hört.

När vi hittade ut ur skogen var det jättemörkt.

Jag var jättehungrig så vi satte oss i bilen och åkte iväg för att handla middag. Det blev svamppasta som jag åt jättemycket av jättesnabbt medan jag satt jättelänge i soffan och kollade Netflix med M. Nu är jag jättenöjd.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer