Fina dagar som den här.

30.11.2017 kl. 23:33

Idag har jag bara gjort saker jag aldrig gjort förut. Först hade jag en arbetsdag på extra bekvämt avstånd i Kampen. Det var debattävling och jag var på plats och handledde våra studerande som klarade sig superbt. Guldkant genast på förmiddagen med andra ord. Firade genom att promenera från Kampen till Fiskehamnen och konstaterade att byggnaderna var större och utsikten var en lite annan än den är när jag ibland lunchtid vandrar genom Borgå på jakt efter något annat än skolmat.

På kvällen åkte jag och M hem till en vän på teprövning. Det var en spännande och lärorik upplevelse. Mest imponerad var jag av en ett te med extremt rökig smak som fick mig att tänka på sommar och bastu och rökugnar.

Nu då jag sitter här och skriver har jag precis kommit in från en lång promenad med Freja, varvar ner lite och förbereder mig på att fylla diskmaskinen. Det är en kamp, varje kväll. Det sista hindret mellan mig och sängen och vila.

Känner det är dags att bestiga diskberget nu, så att jag kan gå och lägga mig sedan. Idag är en av de där dagarna då en får ligga under sängen och vara tacksam i väntan sömn.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Var det möjligen lapsang du drack? Om man gillar rökigheten men vill ha den lite mildare är ett tips att blanda hälften lapsang, hälften Earl Grey. Väldigt gott! :)
Ileea01.12.17 kl. 10:36
Det var ett gult te som heter Grandpa special. Också sjukt gott, framförallt som en del av en tasting. :)
01.12.17 23:41

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer