Ibland undrar jag var all tid kommer från.

19.12.2017 kl. 20:51

Ibland undrar jag var all tid kommer från. Idag har jag hunnit göra en hel arbetsdag, gå på valpträff med Tyra, sitta i fåtöljen och läsa skönlitteratur och kvällen är ännu ung. Nästan varje dag tänker jag på den enorma kontrasten till den ständiga tidsbristen de två senaste åren och på att jag varje dag vinner på att ha bara ett jobb. Trots att jag fortfarande jobbar hemma varje dag, är det vansinnigt hur mycket tid jag har för återhämtning och reflexion och hur enormt mycket just det betyder med tanke på att orka leva, arbeta, utvecklas och ha det bra.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer