Om julhälsningar och välbehövliga pauser.

22.12.2017 kl. 21:53

Hej på er! Ville bara meddela att jag tar en liten paus över julen. Ska låta bli att jobba och koncentrera mig på familj, vänner och skönlitteratur.

På den första bilden ser ni hur glad jag blev av den fina julhälsningen ett gäng tomtar - som jag på goda grunder misstänker i själva verket är studerande i vår skola - delade ut åt oss lärare. På den andra bilden ser ni själva hälsningen. Alltid kul med respons, framförallt varm, positiv och omtänksam sådan. Jag har nog landat på ett bra ställe tror jag.

God jul på er alla!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer