Guide till gott samvete och den ultimata söndagen.

07.01.2018 kl. 20:59

Vet ni vad? Jag har hittat ett sätt för lärare att slippa all söndagsångest! Det är sjukt enkelt. En skjuter bara upp alla göromål till natten mot måndag istället, för helt ärligt: det är väl ingen som någonsin sover tillräckligt den natten hur mycket en än försöker. Jag gör det åtminstone inte. Brukar istället gå omkring med dåligt samvete och vara stressad och sur och irriterad och jättemedveten om att varje minut jag försöker njuta av livet, är en minut jag snor av nattsömnen och jobbet och det är inte så trevligt att tänka på sådant medan jag väljer att göra annat hela dagen.

Idag bestämde jag mig för att jag jobbar på kvällen och att det får ta hela natten om det vill och det verkar fungera. Har inte känt mig som en dålig människa nästan alls idag. Åtminstone inte på grund av jobbet.

Istället har jag varitt jättemycket med M och jättemycket med hundarna och lagat mat och promenerat jättemycket med dem och faktiskt haft tid att varva ner. Nu känns tanken på en ny arbetsvecka inte alls fel.

Jag tycker jag har hittat på en jättebra avslappningsmetod och är säker på att den går att tillämpa på liv som liv oavsett yrke. Så nu vet ni hur ni ska göra för att få uppleva stressfria söndagar. Skjut upp allt ogjort till natten istället. Fatta vilket fantastiskt självhjälpstips jag bjuder er på! Att varsågod bara.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer