Vem röstar du på i presidentvalet?

10.01.2018 kl. 07:00

Gjorde Yles valkompass och fick ett resultat som bekräftar det jag redan visste: den sittande presidenten kommer inte att få min röst för den ger jag åt samma kandidat som senast. Inte heller annars bjöd kompassen på några stora överraskningar. Att en av kandidaterna var så opassande och landade så långt ner på listan att den ite ens ryms med på bilden var helt väntat, men helt ärligt hade jag trott att Torvalds hade fått fler poäng än Vanhanen. Kanske jag bara är en urusel finlandssvensk då språkpartiets kandidat uppenbarligen passar mig så illa.

Nåväl. Jag vet vem jag tänker rösta på. Vem är din favorit (och varför)?

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer