Hjärnprupp i lunchrusningspendeln.

11.01.2018 kl. 12:15

Jag åker metro västerut. Kan rapportera att tåget är så fullt att en del resenärer är tvugna att dela avdelning och ibland också rent av sitta bredvid varandra. Jag själv väljer att stå för att minimera risken för ögontakt och annat ovälkommet umgänge med mina medpassagerare och tänker samtidigt på vilket rabalder en så här effektivt utnyttjad transportkapacitet skulle orsaka i vår västra grannstad. Nog är det ju sjukt att det ska få vara så här i Finland år 2017.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer