Ett litet inlägg om förfrusna skägg, helgen som gått och allt fantastiskt som hänt.

04.02.2018 kl. 23:09

Det slog mig just att jag inte skrivit något på hela veckoslutet. Jag har inte orkat och inte haft lust och så har det funnits en massa annat att än blogg att hinna med och så blev det som det blev. Har ni saknat mig?

Tänkte väl det! Då ska ni få veta vad jag sysslat med de senaste dagarna.

På fredag hade jag jättemånga möten och jättemycket jobb och så avrundade jag med jättehärlig abimiddag. Våra studerande hade fixat sjukt fint och ordnat med genomtänkt program med tal och allt och om mig sades saker som var så fina att jag rodnade och fällde en tår och kände stor glädje för jag beskrevs som precis sådan som jag vill vara för mina studerande. Det var stort vet ni, jag blev nästan lite hög i korken.

På lördag var vi på kalas till Strömfors, vilket var kul. Jag åt enorma mängder chips och godis. Efter kalaset handlade vi mat för hela veckan, vilket inte var lika tillfredsställande som att kalasa

Idag var jag och hundarna till Vårdö. Vi gick dit över isen och jag typ förfrös mitt skägg.

Tyra ogillade landgångarna. Hon tyckte de var så otrevliga att hon övervägde att stanna ute på ön. Jag krishanterade mig ur den hotfulla situationen genom att transportera henne över de farligaste sträckorna och är faktiskt ganska nöjd med mitt agerande.

Väl hemma lagade jag och M mat för hela veckan. Det gick överraskande snabbt och just nu känns det skönt att veta att ingendera av oss behöver stressa med att hitta på vad vi ska äta under veckan. För det är redan gjort. Inte alls dumt tycker jag.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

20.03, 09:41Pauser. av Amadanda
29.01, 15:01Rapport från dagar som gått. av Språklärare
23.01, 19:26Tuff tisdag. av Fager Dam