Bli inte arga.

06.03.2018 kl. 22:36

Alltid då jag skriver inlägg som det föregående känner jag ett starkt behov att följa upp med ett där jag säger att jag älskar mitt jobb och är jättetacksam för att få ha det och att jag faktiskt sitter och jobbar just nu och är jätteledsen om mina åsikter sårar någon för jag är inte alls bitter och sjuk i huvudet så snälla ids inte bli arga på mig utan förstå att jag bara vill väl och rättvisa för mina studerande och apropå ingenting alls så talade vi om meningsbyggnad och satsradning på jobbet idag och vi lärde oss att en punkt här och där är mycket bättre än miljoner kommatecken men vilken blir effekten om en helt och hållet skiter i båda två?

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer