Påskstämningar.

31.03.2018 kl. 18:32

Det är påsklov. Jag vägrar prestera. Istället sover jag tills valpen kräver att få gå ut, dricker ämbar med kaffe, balkonghänger med hundar som älskar sol, lagar mat och kollar filmer och somnar i soffan med M. Har tid.

Jag promenerar mycket. Hundarna följer med mig tillsammans och var för sig och jag märker att de plötsligt beter sig bättre än de gjort på länge. Antagligen märker de att jag är närvarande och mår bra.

På långfredagen gör jag och Freja en riktigt lång promenad. Vi tar oss till den del av ön där vi en gång bodde. Vi promenerar i parker, vandrar genom skogar och räknar villor på Kronberget och tycker det är tragiskt att bara Hällebo står kvar.

När vi traskar hemåt tänker jag att det känns som om jag passerat en avgörande vändpunkt av något slag. Det är skönt att igen ha tid att andas fritt och djupt och att få hinna stanna upp och njuta av våren.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

20.03, 09:41Pauser. av Amadanda
29.01, 15:01Rapport från dagar som gått. av Språklärare
23.01, 19:26Tuff tisdag. av Fager Dam