Det jag funderat på idag.

05.04.2018 kl. 22:52

Jag har hela dagen idag funderat på vad jag ska tycka om Jan Vapaavuoris och Helsingfors stadsfullmäktiges offensiv mot vård- och landskapsvansinnet? Jag har ju - trots att jag i vanliga fall känner starkaste tänkbara avsmak för hans parti - svårt att inte beundra Borgmästaren som säger exakt det jag som Helsingforsare vill höra och dessutom i motsats till sina partikamrater i regeringen har ryggrad nog att säga åt de onda centerpartisterna att de är dumma i huvet.

Är jag ett offer för populism?

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

20.03, 09:41Pauser. av Amadanda
29.01, 15:01Rapport från dagar som gått. av Språklärare
23.01, 19:26Tuff tisdag. av Fager Dam