En lite mer manisk måndag.

22.05.2018 kl. 00:22

Intresseklubben kan anteckna att jag kom hem från jobbet för en halv timme sedan. Jag är en av de lärare som handleder årsboksredaktionen och våra studerandes alster ska gå i tryck imorgon bitti. Layouten blev klar i morse och efter det återstod bara att läsa korrektur och det var vi - jag och mina två kolleger - helt enkelt tvungna att göra idag. Om jag är helt ärlig måste jag väl erkänna att det kändes ganska uppfriskande att jobba för att möta en deadline av det här slaget för omväxlingens skull.

Vad arbetet beträffar är det på något vis lite upphetsande och förvirrande tider just nu. Jag kan bli sjukt uppspelt då jag tänker på sommarlovet som hägrar i horisonten, men också känna mig en gnutta uppgiven då jag tänker på det träsk av essäer och andra texter jag borde vada igenom innan två veckor har gått och sommaravbrottet sätter stopp för all den den arbetstid jag just nu känner jag är i störst behov av.

Fast vet ni vad? Jag har sovit på veckoslutet och det gör att inget just nu känns övermäktigt. Bara lite överväldigande, och det känner jag att jag klarar av att leva med. Alla gånger gör jag det.

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

06.06, 16:41Game of Thrones. av Petra
03.06, 08:02Slutetpåläsåretångesten. av Pensionerad lärare
26.04, 14:00Game of Thrones. av Karolina