Om värmeböljor, svett och frustration.

17.07.2018 kl. 21:42

Hör ni, nu måste vi snacka allvar en liten stund. Vad tycker ni om den här värmeböljan? Är det skönt att det är så varmt eller blir det rent av lite för mycket av det goda? Jag märker nämligen att den höga temperaturen gör mig till en ganska tråkig typ. Jag sover dåligt och vakar då det är svalt och den onda cirkeln är ett faktum. Om morgnarna längre och längre i sängen och när jag väl lyckas stiga upp känns det som att det är lite för varmt för att göra någonting alls. Hettan gör mig dessutom så hängig att jag inte ens riktigt klarar av det som inte kräver fysisk ansträngning och jag stör mig på hur passiv jag är. Täcks inte heller motarbeta tristessen genom att ta hundarna på längre promenader, för lider jag så lider antagligen även de. Jag märker att jag för att kompensera gör mig besatt av det jag på något sätt klarar av  att prestera och då blir det roliga också just en prestation och hur kul är egentligen det?

Hur påverkas ni av värmen?

Kommentarer (1)
Jag tycker om värme i måttliga mängder, men nu är jag glad över att vi har en sommarstuga vid havet. Här är det oftast ganska kallt även om det är varmt på land. Nu, då det är hett på land, är det varmt och skönt här. Jag sover annars jättedåligt om det är för varmt, helst ska jag ha kring 18 grader i sovrummet för att sova gott.
Yvonne18.07.18 kl. 11:20
Blir lite avis på stugan! ;) Vår lägenhet är i regel okej, men det är kvavt och vädrar man under dagen så får man in varm luft istället för sval och på något vis känns inte heller det optimalt. Har själv tidigar år hängt en hel del i skärgården, men i år valde vi stadssemester. Riktigt kul på många sätt, men aningen varmt som sagt.
18.07.18 12:36

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

06.06, 16:41Game of Thrones. av Petra
03.06, 08:02Slutetpåläsåretångesten. av Pensionerad lärare
26.04, 14:00Game of Thrones. av Karolina