Lägesrapport.

08.08.2018 kl. 00:38

Beklagar att det varit lite tyst här på bloggen. I helgen var jag på svensexa i Tallin och hade jätteroligt med sjukt trevliga typer och efter det äventyret har jag varit sjukt trött. Tydligen kan en bli hur bakis som helst helt utan att dricka. Det blev två väldigt korta nätter och dessa har följts av två väldigt sega dagar, men med handen på hjärtat vågar jag intyga att det äventyret var värt allt efterföljande lidande.

Jag har fått vara ganska tacksam för att ha M i mitt liv de senaste dagarna. Mitt humör har varit något ojämnt, och mina försök att komma igång med arbetet inför det nya läsåret har gjort väldigt lite för att muntra upp mig. Just nu känns allt ganska oformligt och stort och jag ser hemskt mycket framemot att få börja jobba på riktigt nästa vecka. När de studerande kommer och det blir dags att börja undervisa får en ta en dag i taget, vilket hjälper åtminstone mig att fokusera och känna att jag klarar av.

Nog för att jag vet att jag klarar av, känner jag att jag behöver säga. Jag har reviderat alla kursplaner och märker att jag börjar veta vad som krävs för att kurserna ska bli åtminstone okej och allra helst bra. Det ska bli riktigt kul att få träffa alla nya och gamla ungdomar när de dyker upp nästa vecka.

Innan det blir dags för undervisning ska jag ännu planera lektioner, förbereda klassrum och lära mig sova tillräckligt om nätterna. Har stort förtroende för att allt förutom det sista kommer gå hur lätt som helst.

Imorgon går bilen till arbetsstaden senast klockan åtta. Det ni. 

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

06.06, 16:41Game of Thrones. av Petra
03.06, 08:02Slutetpåläsåretångesten. av Pensionerad lärare
26.04, 14:00Game of Thrones. av Karolina