En lukt av höst.

13.08.2018 kl. 21:13

Då jag vaknade idag kände jag att något hade förändrats. Ute med hundarna såg jag vissna blommor och fallna löv. Luften luktade höst och stora förhoppningar. I det ännu svaga och ganska kalla morgonljuset åkte jag till Borgå och terminens första riktiga arbetsdag. Det kändes bra att träffa arbetskamrater, att skvallra och snacka jobb.

Imorgon kommer de studerande. Jag ska vara handledare för en grupp, min första helt egna. Det känns stort och spännande. Jag hoppas jag ska duga och att vi får ett riktigt bra år.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. 32 år gammal, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer