Rapport från ett veckoslut som gått.

19.08.2018 kl. 23:48

Det är märkligt hur mycket en kan behöva helg efter en första arbetsvecka. Det härliga kaoset när alla studerande äntligen anländer suger musten ur en och på fredagen känns det i regel skönt att landa i soffan och bara vara. Min fredagkväll var med andra ord allt annat än spännande.

Vildare blev det på lördagen då jag evakuerade mig och hundarna för att möjliggöra M:s Ikeasnickrande. I vår familj är det jag som i regel har hand om maten och köket, medan hon bygger och fixar. Jag packade alltså hundarna i bilen och åkte österut till Nordsjö, gick omkring på stränderna och i skogen och konstaterade att hösten obönhörligen är på väg. Vackert så. Vi såg bland annat stavgångare, nakenbadare och en ensam fotograf.

Idag har vi ätit brunch med vänner, hängt hemma och försoffat oss. Jag har fått precis det veckoslut jag behövde och känner nu att det är hög tid för måndag och jobb.

Hurdan har din helg varit?

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

06.06, 16:41Game of Thrones. av Petra
03.06, 08:02Slutetpåläsåretångesten. av Pensionerad lärare
26.04, 14:00Game of Thrones. av Karolina