Lugnet innan jag drar tummen ur.

20.09.2018 kl. 19:12

Jag sitter i hundparken och följer med när Freja och Tyra leker. Njuter en stund av tystnaden och lugnet. Det har varit långa dagar på sistone. Hundarna har fått nöja sig med korta promenader. Skönt att se dem få lite motion.

Hemma väntar en digital hög studentprov. De första av sitt slag. Ett ansvar jag aktivt försöker förtränga. Inte för att provet eller texterna är dåliga eller onda, men för att jag kan känna att jag har tillräckligt att läsa som det är.

Ännu en kort stund tänker jag njuta av lugnet. Vila innan jag går hem och drar tummen ur.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

20.03, 09:41Pauser. av Amadanda
29.01, 15:01Rapport från dagar som gått. av Språklärare
23.01, 19:26Tuff tisdag. av Fager Dam