Skulle du klara av det nya studentprovet i modersmål och litteratur?

01.10.2018 kl. 23:56

Jag har skrivit en hel del om hur krävande det nya studentprovet i modersmål och litteratur är. Om någon av er som läser har frågat sig HUR svårt det egentligen kan vara rekommenderar jag att ni går in HÄR och HÄR och funderar på i vilket skede ni själva nådde en sådan nivå i ert skrivande att ni hade klarat av proven. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag med de färdigheter mina egna gymnasiestudier gav mig inte skulle ha haft en chans att klara av proven före mitt första eller andra år på uni.

HÄR kan ni bekanta er med bedömningskriterierna. De är en aning kryptiska, eller hur?

Skulle du bli student om du skulle skriva moddan i år? Handen på hjärtat nu.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

20.03, 09:41Pauser. av Amadanda
29.01, 15:01Rapport från dagar som gått. av Språklärare
23.01, 19:26Tuff tisdag. av Fager Dam