Dagens heta bloggtips.

08.10.2018 kl. 23:39

Hej! Bara ett snabbt bloggtips idag: Kugge skriver om jobb och att vara snäll mot sig själv, något jag själv kämpar med. Jag tycker ämnet är jätteintressant då jag själv har ett jobb som i princip helt saknar fasta arbetstider. Att sätta gränser och barmhärtig mot mig själv är något jag absolut inte kan. Faktiskt så till den milda grad att min dåvarande chef för ett par år sedan i samband med ett utvecklingssamtal konstaterade att det här med att ge mig själv tid att vila är det jag mest behöver bli bättre på.

Om jag har blivit bättre då? Nå, jag lär mig.

Är du bra på att sätta gränser?

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

20.03, 09:41Pauser. av Amadanda
29.01, 15:01Rapport från dagar som gått. av Språklärare
23.01, 19:26Tuff tisdag. av Fager Dam