Ganska mycket måndag idag.

15.10.2018 kl. 22:57

Idag var en dag då bra nog fick räcka. Lektionerna gick planenligt, allt som skulle göras blev gjort, men absolut ingenting ville lyfta. Jag saknade det där lilla extra, den där närvaron som gör att jag känner att jag fungerar på optimal nivå. Kroppen var på jobb men fokuset var delvis någon annanstans. Det märktes att mina studerande märkte att det var så, men vet ni vad? Jag väljer att vara nöjd. Jag tar min oförmåga att landa i vardagen som ett tecken på framgångsrik vila och succéartat veckoslut. Avkopplingen har gjort sitt och det är minsann inte fel.

Har ni någonsin dagar då ni inte förmår ge järnet?

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar