Bara så ni vet.

16.10.2018 kl. 23:51

Idag har jag träffat fina vänner och en några veckor gammal krabat, badat bastu, åkt metro, njutit av häng med M och läst en och en halv bok. Känns som ett helt okej saldo en tisdag som denna.

Att de två böckerna dessutom är bra, sådana jag sett framemot att läsa och relevanta med tanke på jobbet känns som en trippelseger, minst.

Ulla Donners Spleenish läste jag medan jag åkte buss och metro från Degerö till Mattby. Jag njöt stort och skrattade högt vilket fick dem av mina medpassagerare som lyckades titta upp från sina skärmar att se lite förbryllat på mig. De måste ha tyckt jag var konstig som läste en bok och dessutom verkade ha roligt. Den andra boken, Någon hatar oss igen av Sonja Ahlfors, Joanna Wingren och Johan Isaksson läste jag hälften av på vägen hem. Den är också skitbra och snabbläst vilket känns välkommet mitt i vardagsstöket.a

En annan sak som är välkommen är höstlovet. Det börjar på torsdag, vilket känns fint men också lite pinsamt med tanke på hur många av de studerande jag ska träffa imorgon jag önskade trevlig ledighet idag. Jag har pinsamt bra koll, men det kvittar. Har bestämt mig för att fira snälla veckan och vara nådig mot mig de tre dagar arbetsveckan varar.

Just nu sitter jag på balkongen och njuter av lugnet, den milda natten och vetskapen om en sen väckning imorgon. Tänker på att vi nu fått ha Tyra hos oss i ett drygt år och känner att jag har det ganska bra. Bara så ni vet.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar