Nästan totalt och fullkomligt zen.

19.10.2018 kl. 12:35

Jag sitter på en klippa och drömmer skärgårdsdrömmar. Medan hundarna nosar och snusar tänker jag på att de två faren som öppnar sig framför mig är viktiga delar av min ungdoms landskap. Bortom horisonten finns sommarholmen som formade mig och där jag en gång för flera år sedan träffade M. Just nu är jag ganska harmonisk, har nästan inte bråttom. Bara hundarnas sporadiska rörelser bryter mot lugnet och utgör ett välkommet hinder för totalt och fullkomligt zen.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar