De bortglömda böckernas gravkammare.

27.10.2018 kl. 01:16

Inatt tar jag med stort vemod avsked av de bortglömdaböckernas gravkammare. Carlos Ruiz Zafóns bokserie har varit en ständig följeslagare och litterär höjdpunkt genom hela mitt vuxna liv. Hans berättelser hör till dem som fått mig att önska att också jag en dag ska lära mig och våga skriva. Det känns lite tomt just nu. Som om jag avslutat ett kapitel och inte helt vet hur jag ska gå vidare. Vad ska jag läsa nu?

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

23.01, 19:26Tuff tisdag. av Fager Dam
15.01, 08:47Sådant jag tänkt på idag. av Språklärare
15.01, 00:02Sådant jag tänkt på idag. av Jasmine
08.01, 07:41Dagens stora bekymmer. av Ela