Pinsamma stavfel och imponerande inkompetenser.

11.12.2018 kl. 17:46

Vad är det värsta en lärare kan göra mot kolleger, studerande och vårdnadshavare? Antagligen något lite värre än det jag gjort mig skyldig till, även om jag kan tycka att det jag åstadkommit är illa nog för en moddalärare. Åtminstone tror jag vi kan slå fast att mottagarnas förtroende för min yrkesskunskap inte styrktes av att jag i ett meddelande till ALLA studerande, ALLA vårdnadshavare och ALLA kolleger skrev att det nu är möjligt att beställa häftiga "muynkjackor och tredniga tydgkassar" och dessutom underströk mitt slarv genom att placera samtliga stavfel som förekommer i texten i en och samma förbannade mening. Jag kan intyga att det hettade om kinderna när en vänlig själ idag upplyste mig om vilken klåpare jag är.

Har du varit med om något pinsamt eller festligt eller både och på sistone?

Kommentarer (0)
Skriv siffran 9 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

06.06, 16:41Game of Thrones. av Petra
03.06, 08:02Slutetpåläsåretångesten. av Pensionerad lärare
26.04, 14:00Game of Thrones. av Karolina