Om personlig utveckling och folk som vågar mera än jag.

16.01.2019 kl. 22:47

Vi börjar med det viktigaste: det var debattävling idag och jag betedde mig i motsats till i fjol inte som en galen bollsportsförälder. Jag skulle inte säga att jag var lugn och sansad eller att jag satt stilla, men jag protesterade inte mot några domslut och det får jag väl erkänna är bevis på att något slags utveckling skett under det år som gått sedan senast vår skolas lag var i final. För i final var de och det kände jag att jag måste få nämna och att de var så himla bra.

Skulle jag ha varit tvungen att debattera komplicerade ämnen inför en enorm publik skulle jag antagligen ha gjort ner mig helt okontrollerat, men de här ungdomarna darrade inte på manschetten. Jag satt och såg på och kände mig stolt trots att inget av deras framgång var min förtjänst.

Det är något med att se unga människor utvecklas och ibland rent av överträffa sig själv. Det är något som är bland det bästa jag vet.

Idag var en bra dag.

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

06.06, 16:41Game of Thrones. av Petra
03.06, 08:02Slutetpåläsåretångesten. av Pensionerad lärare
26.04, 14:00Game of Thrones. av Karolina