Vad jag läser just nu.

05.03.2019 kl. 23:44

Idag har jag läst ett kapitel i Arla Kanervas Taiteen musta kirja och lyssnat på det första kapitlet i Jordan B. Petersons bok 12 rules for life. Den förra är en åtminstone hittills hisnande och utförlig beskrivning av allt det manliga konstnärer tillåtits göra efter att de upphöjts till genier, den senare än så länge huvudsakligen en samling nätt inpaketerade självklarheter och plattityder. Att läsa Kanerva ger mig oändligt mycket mera än att höra Peterson, jag njuter och överraskas. Glömmer ibland bort mig.

Utöver dett har jag inget att rapportera.

Vad läser du just nu?

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar