Jag har hunnit.

05.04.2019 kl. 22:34

Idag har jag hunnit med en så lång och lugn kvällspromenad som överhuvudtaget är möjligt för en som har en hund som Freja. Jag har hunnit sitta på en strandklippa och beundra solnedgången och ljusen i centrum. Jag har hunnit jobba och jag har hunnit simma och jag har hunnit umgås med M. Och nu har jag dessutom hunnit blogga - för första gången på evigheter.

Allt detta efter att jag sedan studentexamen inleddes för knappa fyra veckor sedan mäktat med följande: vanlig undervisning, vanliga uppsattsberg, läroplansutkastläsning, timmar av studentexamensövervakning och myriader av merarbete i form av studentprovskorrektur - det blev ca 50 timmar och sammanlagt 226 texter om någon undrar. 

Imorgon tänker jag inte jobba. Jag tänker köra aktiv förträngning och låtsas att mina senaste kurser är bedömda och att följande period är planerad. Återvända till verkligheten gör jag på söndag. Först ska jag vara ledig för första gången på fyra eller fem veckor (har tappat räkningen). Det tycker jag faktiskt jag är värd.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 7 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

06.06, 16:41Game of Thrones. av Petra
03.06, 08:02Slutetpåläsåretångesten. av Pensionerad lärare
26.04, 14:00Game of Thrones. av Karolina