Ibland frågar jag mig.

08.04.2019 kl. 21:48

Ibland frågar jag mig om det egentligen är jättesmart att jätteoffentligt förhålla sig jättekritiskt till jättemånga saker i pyttelilla svenskfinland. Risken är rimligtvis jättestor någon förr eller senare blir jättesårad och jättesur vilket i sin tur knappast är jättebra.

 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 2 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

06.06, 16:41Game of Thrones. av Petra
03.06, 08:02Slutetpåläsåretångesten. av Pensionerad lärare
26.04, 14:00Game of Thrones. av Karolina