Ganska harmonisk och hyfsat megazen.

15.04.2019 kl. 23:35

Veckoslutet kom och gick medan vi egentligen bara existerade utan att prestera något. Det var det första veckoslutet på evigheter då jag inte jobbade och det första då jag småningom åter började att känna att det här kommer gå, att arbetsbördan inte kommer knäcka mig.

Vi hann med så mycket fint under helgen, jag, M och hundarna. Långa promenader, soffhäng och avkoppling, vilket nog behövdes för raden osannolika prestationer som kantat min vardag de senaste veckorna skvallrar om att det blivit ganska många långa dagar och korta nätter på sistone.

Just nu är jag ändå ganska harmonisk och hyfsat megazen.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 8 med bokstäver:

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

06.06, 16:41Game of Thrones. av Petra
03.06, 08:02Slutetpåläsåretångesten. av Pensionerad lärare
26.04, 14:00Game of Thrones. av Karolina