De renaste glädjeämnena.

18.04.2019 kl. 21:25
Ett av de renaste glädjeämnena i mitt yrke är den dagliga kontakten med studerande. Den här veckan då studentexamen och korrekturhelvetet krympt till små fläckar någonstans i utkanten av backspegeln har jag äntligen känt att jag åter får och hinner vara närvarande i klassrummet. Varje dag har jag haft en plan och någonstans har jag hela tiden haft koll även om jag inte i alltid och i varje undervisningssituation har kommit ihåg att jag faktiskt vet vad jag sysslar med. Tidvis har det varit kaotiskt, hela tiden roligt och jag känner att det finns en vardag jag äntligen har fått landa i.

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

06.06, 16:41Game of Thrones. av Petra
03.06, 08:02Slutetpåläsåretångesten. av Pensionerad lärare
26.04, 14:00Game of Thrones. av Karolina