Tisdagshybris och onsdagsutmattning.

24.04.2019 kl. 23:10

Okej, det blev lite hybris igår då jag skröt om hur mycket jag vilat och prokrstinerat under påsklovet. Sådant förlåter inte ödet. Idag hämnades universum genom att påtvinga mig utmattning och total förvirring. Jag var bland vid ett tillfälle riktigt vilse i min lektionsplanering, men överlevde med hjälp av studerande som var mer generösa och förstående än jag egentligen hade förtjänat. Dessutom hann jag se soluppgången innan jag åkte till jobbet, så helt bortkastad var dagen inte.

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

06.06, 16:41Game of Thrones. av Petra
03.06, 08:02Slutetpåläsåretångesten. av Pensionerad lärare
26.04, 14:00Game of Thrones. av Karolina