Anteckning.

30.04.2019 kl. 00:04
Idag på jobbet var jag så pigg att jag spontant bröt ut i tungotal och metaspråk. Det var fascinerande samtidigt som jag ständigt oroade mig för att mina studerande eventuellt skulle tycka att mitt beteende var konstigt. För helt ärligt: inte är det helt normalt att samtidigt som man formar ord och meningar kommentera det svammel som rinner ur ens mun. Eller, är det kanske det i alla fall?

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

06.06, 16:41Game of Thrones. av Petra
03.06, 08:02Slutetpåläsåretångesten. av Pensionerad lärare
26.04, 14:00Game of Thrones. av Karolina