Rolfs scen.

03.05.2019 kl. 00:39

Läste precis för hur mångte gången som helst Jonas Hassen Khemiris pjäs Fem gånger Gud som vi ska behandla på lektionen imorgon. Nu oroar jag mig för att mina studerande ska tro jag valt pjäsen bara för att en av karaktärerna heter och dricker samma sak som jag hela tiden gör. Och visst är sammanträffandet coolt, det förnekar jag inte. Ganska festligt och nästan för bra för att vara sant.

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

06.06, 16:41Game of Thrones. av Petra
03.06, 08:02Slutetpåläsåretångesten. av Pensionerad lärare
26.04, 14:00Game of Thrones. av Karolina