Hjärnor som andas och tankar som luftas.

08.05.2019 kl. 21:08

Det senaste dryga dygnet har jag tågat mellan Helsingfors och Nykarleby. Mellan varven har jag tankat teorier om språkstärkande studietekniker och lärt mig mer än mängder av lärare, studerande och skolledare vid ett fantastiskt och inspirerande gymnasium.

Min hjärna har andats och mina tankar luftats och snart landar jag hemma full av förtröstan och jävlaranamma. Det är så mycket som bekräftats och så många infallsvinklar som öppnats att jag nästan känner att morgondagens lektioner inte kan börja tidigt nog.

Tur ändå att få ha första lektionen tycker jag.

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

06.06, 16:41Game of Thrones. av Petra
03.06, 08:02Slutetpåläsåretångesten. av Pensionerad lärare
26.04, 14:00Game of Thrones. av Karolina