Veckans viktiga.

15.05.2019 kl. 00:11

På tisdag morgon fick en sömndrucken och svamlig jag snacka skolspråk på radio. Det var inte helt dumt för av allt det jag fått jobba med det här läsåret känns det här kanske allra viktigast. Det känns ganska mycket: som att jag får vara med och göra något meningsfullt, skapa något viktigt och bygga skola för framtiden. Det allra finaste är att Skolspråkslyftet är något vi gör för våra studerande, för att de ska få tillgång till det språk som är ett verktyg för livet och en central mänsklig rättighet.

Sedan första dagen i min skola har jag känt att jag landat rätt. Sällan har jag känt det så starkt som jag gör det just nu. Och det är inte lite ska ni veta.

Läs artikeln här eller genom att klicka på bilden.

 

 

 

 

Hej. Jag är Rofa. Över trettio, moddalärare, bor i en stad, jobbar i en annan. Grejer.

 

Kontakta mig:
kaffepausenblogg@gmail.com

 

Länkar:

Amanda.

Andetag.

Christa.

Ellen.

Häxbrygd.

Linn Jung.

Litterarum.

Nanó.

Vanessa.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Senaste kommentarer

06.06, 16:41Game of Thrones. av Petra
03.06, 08:02Slutetpåläsåretångesten. av Pensionerad lärare
26.04, 14:00Game of Thrones. av Karolina